MENUKORT - AFTEN
Åbent Onsdag - Lørdag
Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye Brasserie, beliggende på Molskroen i hovedbygningen.
Se vores menukort med udvalgte klassikere samt lækre sæsonmenuer som skifter løbende. Retterne er tilberedt af de sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer.
MENUKORT
*
Snacks
Piement mandler
35,-
Grønne oliven
35,-
Iberico skinke - 36 mdr.
45,-
*
Dagens Menu - Skal vælges af alle
Dagens 3-retters menu
495,-
3-retters menu med matchende vinmenu
795,-
Bobler, 3 snacks, 3-retters menu, matchende vinmenu
945,-
*
FORRETTER
Le Gall Østers Natural
40,-
Østers i tre serveringer
120,-
Stegte kammuslinger, bønne frikasse, muslingesauce og spæde urter
200,-
Hvide asparges fra Loire, sauce mousseline, rejer og urter
200,-
Rørt oksetartar, urtesalat og bagte tomater
Rørt ved bordet
180,-
Carpaccio af okse, roccula, parmesan & sylt
180,-
*
HOVEDRETTER
Hjemmelavet ravioli med parmesan, spæde grøntsager og cremet sauce
250,-
Stegt torsk, selleri, hasselnødder og fiskesauce
250,-
Stegt pighvar en crouton, løg og skilt pighvarsauce
350,-
Grillet oksemørbrad, dagens grønt, pommes kroket og bearnaisesauce
450,-
*
Tilkøb
Tilkøb af revet trøffel fra Piemonte
55,-
15g Baerii Caviar fra Rogn
195,-
Pommes frites med aioli
45,-
Pommes frites med trøffel og parmesan
65,-
*
OST & DESSERT
Rarbarber og hvid chokolade
135,-
Créme Brulée lavet på Bora Bora vanilje med is
135,-
Lune profiteroles med stracciatella is, solbærgelé og lun chokoladesauce
135,-
Ostetallerken - 3 slags ost 95,-
Ostetallerken - 4 slags ost 115,-
Ostetallerken - 5 slags ost 135,-
Ved bookinger fra og med 6 personer skal aftenens menu bestilles på forhånd,
senest 24 timer inden ankomst.
NYT FROKOSTKORT MED KLASSISK SMØRREBRØD
ÅBENT ALLE LØRDAG-SØNDAGE
BOOK BORD TIL SIGNATURE MENU I GOURMET RESTAURANTEN